Club Botanica

Informatie

Club Botanica is dé hotspot van het Zuiden! We laten dat vervelende virus niet winnen en daarom hebben we – volledig coronaproof – het epicentrum van de Noordkade in Veghel, de industriële Koekbouw, omgebouwd tot bruisende, botanische tuin waar kunst, cultuur en food het kloppende hart vormen.

Eind september opent Club Botanica haar poorten voor het eerst en zal binnen de richtlijnen van het RIVM (waarmee we te allen tijde meebewegen) op inventieve wijze een podium geboden worden voor live muziek, cabaret en food. Verwacht toonaangevende concepten die variëren van guilty pleasures tot de 80’s, maar ook een programma voor de allerkleinsten.

Het initiatief komt vanuit een creatieve werkgroep in een volledig lamgelegde (maar strijdvaardige!) business en is een mix van marketeers, entertainers, Havana Club, Theater De Blauwe Kei en Cultuur café De Afzakkerij. Een succesvolle, smaakvolle cocktail. Kom proeven.

WAT IS CLUB BOTANICA?

Meerdere keren per week openen we de deuren van Club Botanica voor nationale artiesten, bands, dj’s, concepten en kinderprogramma van formaat. Dit is een unieke kans om shows van deze acts up close and personal te beleven.

WANNEER IS CLUB BOTANICA?

De datums en tijdstippen zullen op een later moment worden aangekondigd. Houd vooral onze socials in de gaten.

WAAR IS CLUB BOTANICA?

Noordkade Verghel

Verlengde Noordkade 14, 5462 EC Veghel

Locatie

Verlengde Noordkade 14

5462 EC Veghel

WAT DOEN JULLIE AAN VEILIGHEIDSMAATREGELEN

De maatregelen van het RIVM hebben onder andere bijgedragen aan dit initiatief. Zaken zoals voldoende afstand en hygiëne zijn daarom vanzelfsprekend.